50 jaar Kromploegers!

50 jaar Kromploegers, dat moet gevierd worden!
Nou zijn wij nooit vies van een feestje zoals vele al vaak hebben meegemaakt. Feesten en De Kromploegers, dat hoort bij elkaar sinds de oprichting in 1967 toen De Ploegers een hofkapel zochten en er een groep muzikanten vol enthousiasme aan de slag ging. We hebben veel gefeest, niet alleen tijdens carnaval in Ploegersland, maar ook bij alle activiteiten daar omheen, waaronder meerdere memorabele acts tijdens De Zittingsavonden. 50 jaar van lachen, soms een traan, maar centraal stond en staat altijd een hechte groep van muzikanten die genieten van optreden om jullie en onszelf te vermaken.
Door de jaren heen al lang niet meer alleen in Liempde want ook in diverse andere plaatsen in Nederland, Zweden, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein werd er volop gefeest!

Het jaarlijkse koffieconcert op eenzondagmiddag bij “Van Kaathoven” was lange tijd (buiten carnaval) het hoogtepunt wat betreft de optredens in Liempde. Later werd dit vervangen door avondvullende optredens met gastmuzikanten zoals Hot Summer Beach, Kromploegers and Friends, Back to the Seventies, Goei Bloes en natuurlijk vanaf 2014 het Traditionaler Oktoberfest. We hebben met veel goede lokale, regionale en nationale artiesten mogen optreden (waaronder 3 x met Peter Koelewijn) Maar… 50 jaar is wel iets heel bijzonders en dat gaan we groots met jullie vieren!

Dus schrijf alvast op de kalender: 22-23-24 september 2017! Verder informatie en invulling over dit feestweekend zal snel volgen via de website, facebook en de 'papieren media'; we kunnen je wel alvast beloven dat dit een weekend is dat je niet mag missen!