Info kaartverkoop 50jarig jubileum

 

50 JAAR KROMPLOEGERS!

Dat moet gevierd worden!
Om die reden organiseren De Kromploegers op 22-23-24 september een fantastisch feestweekend!

(voor samenvatting ticketprijzen scroll naar onderen)

Vrijdag 22 september:
BACK TO THE MUSIC
https://www.facebook.com/events/1241477185938059/
Een avond bomvol muziek om te dansen, dansen en nog eens te dansen. De DJ staat garant om de verlichte dansvloer continu gevuld te houden.  

Maar, wat dacht u van de bands!?: Naast een optreden van De Kromploegers met diverse gastmuzikanten begeleiden ze ook de uit Amerika ingevlogen legendarische ‘The Trammps’, bekend van de wereldwijde discohits “Disco Inferno” en “Shout”!
En alsof dat nog niet genoeg is, komen ook ‘the Diva’s of Dance’ (Linda Estelle van T-Spoon, Des’ray van 2 Brothers on the 4th Floor en Nance van Twenty 4 Seven) al hun bekende 90’s hits op het podium brengen. 

Kaarten à € 17,50 of  à € 15,- vanaf tien stuks, zijn te bestellen via 50jaarkromploegers@gmail.com.

Let op! Toegang is enkel 18+, geen 18 en toch kaarten gekocht? de toegang zal je in dit geval aan de deur geweigerd worden!

Zaterdag 23 september: AUSVERKAUFT! kaarten zijn hiervoor NIET meer te bestellen,
TRADITIONALER OKTOBERFEST 4.0:
https://www.facebook.com/events/371815269857884/
De Kromploegers komen met hun gastmuzikanten voor de 4e keer met het Traditionaler Oktoberfest! Na 3 fantastische edities die in no-time uitverkocht waren, mag een 4e keer niet ontbreken tijdens het feestweekend. 
De verlichte dansvloer van de vrijdagavond wordt vervangen door lange tafels en banken waarop gezeten maar ook zeker gestaan gaat worden! 

Naast de geweldige gastmuzikanten die er de vorige keer al bij waren is er dit jaar een extra gast: niemand minder dan DE schlagerzanger Dennie Christian komt er samen met De Kromploegers en het publiek ein riesen party van maken! 
 

Let op! Toegang is enkel 18+, geen 18 en toch kaarten gekocht? de toegang zal je in dit geval aan de deur geweigerd worden!

Zondag 24 september:
PROEF LOKAAL LIEMPDE 2017:

In samenwerking met SPPILL wordt wederom Proef Lokaal Liempde, het grootste tapasdiner van het Groene Woud georganiseerd. Entree is gratis voor deze dag.
Meer info hierover volgt snel!


Samenvatting ticketprijzen:

Losse kaart vrijdag (Back to the Music):  €   17,50 pp.
Groepskorting vanaf 10 pers. Vrijdag:  €   15,-   pp.