De Kromploegers gaan weer feesten!

Feest met De Kromploegers 21 & 22 september 2018
Feest2018
Na het fantastische feest in 2017 met 2500 dolenthousiaste bezoekers op vrijdag- en zaterdagavond kan een vervolg niet uitblijven! De discoavond Back 2 the Music met 2 internationale topacts en de 5e editie van hét Oktoberfest van de regio beloven weer 2 geweldige avonden te worden.
Back2themusic2018
Vrijdag 21 september, Back 2 the Music
Waar vorig jaar met The Trammps het dak eraf ging, zijn dit jaar The Gibson Brothers van de partij, uiteraard ook begeleid door De Kromploegers. Hun combinatie van salsa en disco met hits als “Que Sera Mi Vida” en “Non Stop Dance” houden de 100 m2 dansvloer gegarandeerd gevuld! De aftrap en rode draad van de avond is in de vertrouwde handen van DJ Henri Schalkx waarna De Kromploegers een spetterend optreden verzorgen met diverse gastmuzikanten. Als vervolgens iedereen goed opgewarmd is komt de jaren 90 formatie Snap! al hun wereldhits ten gehore brengen waaronder “Rhythm is a Dancer”, “The Power”, “Eternity” en nog vele meer!  Vanaf 20.00 barst het feest los in de tent op d’n Tip in Liempde!
oktoberfest2018
Zaterdag 22 september, Oktoberfest 5.0 die Lustrum Edition
Op zaterdag 22 september organiseren De Kromploegers met gastmuzikanten voor de 5e keer het Traditionaler Oktoberfest. Na 4 fantastische edities die in no-time uitverkocht waren, pakken ze voor de 5e keer weer uit. De verlichte dansvloer van de vrijdagavond wordt vervangen door lange tafels en banken waarop gezeten maar ook zeker gestaan gaat worden! Naast een aantal geweldige gastmuzikanten en DJ Willem die er de vorige keer al bij waren zijn er dit keer ook nieuwe gezichten en instrumenten die er samen met De Kromploegers en het publiek ein riesen party van maken! Het Oktoberfest begint weer om 19.00 uur met het aanslaan van het eerste vat in de tent op d’n Tip in Liempde!
Kaartverkoop
Vanaf 14 april 10.00 uur te bestellen via kromploegers@gmail.com 
Kaarten voor Back 2 the Music: € 17,50 p.p. of  € 15,- p.p. vanaf tien stuks 
Kaarten voor Oktoberfest: € 12,50 p.p. of € 100,- per tafel van 10 personen zijn vanaf 14 april 10.00 uur te bestellen via kromploegers@gmail.com.
Passepartouts voor beide avonden: € 25,- per persoon.

Toegang alleen voor 18 jaar en ouder