Start kaartverkoop feestweekend 2019!

Roel van Velzen en Dennie Christian in Liempde op 20 en 21 september 2019 Ook dit jaar komen de Kromploegers weer met een spetterend feestweekend op 20 en 21 september in Liempde. De kaartverkoop start zaterdag 13 april vanaf 10:00, zorg dat je er op tijd bij bent!

Back 2 The Music – 20 september
Na 2 jaren met disco en dance acts hebben we voor dit jaar de Nederlandse topband VanVelzen geboekt met uiteraard Roel van Velzen als zanger! Drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia.

De Kromploegers, ondersteund door een aantal geweldige gastmuzikanten, trappen de avond af en geven daarna het podium door aan VanVelzen. Natuurlijk is er weer volop gelegenheid om te dansen op de 100 m2 grote dansvloer in de prachtige tent op d'n Tip!

Traditionaler oktoberfest – 21 september
Dennie Christian hoort net zo bij een Oktoberfest als lederhosen, dirndl's, pullen bier en lange tafels. Al bijna 45 jaar zit hij "in het vak" en wie er in 2017 bij was tijdens zijn eerste optreden op ons Oktoberfest kan het bevestigen: hij zet de tent nog steeds op z'n kop! Dat smaakte voor ons naar meer en ook Dennie vond het supergezellig, dus dit jaar.... is hij er de hele avond bij! De Kromploegers met gastmuzikanten en Dennie Christian: dat belooft een fantastisch (6e) Oktoberfest te worden! DJ Willem draait de avond aan elkaar en door het harde werken van al onze vrijwilligers hoeft er niemand met honger of dorst naar huis te gaan!

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 13 april om 10:00 via kromploegers@gmail.com. Voor Back 2 The Music zijn naast de onlineverkoop, kaarten ook te koop bij:
- Cadeau & Drogist Liempde
- Filipe Mode in Boxtel 
- Cafetaria Eetlust in Boxtel.

Let op bij de fysieke verkooppunten kan alleen contant betaald worden.

Losse kaarten voor Back 2 The Music op 20 september kosten €17,50, vanaf 10 personen €15,-.
Losse kaarten voor het Traditionaler Oktoberfest kosten €15, een tafel (10pers.) kost €125,-. Kaarten voor het oktoberfest zijn alleen via kromploegers@gmail.com te bestellen.