Vrienden van de Kromploegers

Word ook vriend van de kromploegers!!

Vereniging Vrienden van "De Kromploegers" is in 2004 opgericht door enkele enthousiaste fans die De Kromploegers graag wilden ondersteunen. Niemand kon toen vermoeden dat deze vereniging anno 2018 zou uitgroeien tot zo'n 120 leden!

Zo'n 4 x per jaar worden de leden op de hoogte gehouden d.m.v. een nieuwsbrief in full-colour met alle nieuws over de kapel, foto’s, terug- en vooruitblikken, flauwekul, en soms (als we een kastelein zo gek krijgen) consumptiebonnen te gebruiken bij een optreden van “De Kromploegers”. De contributie bedraagt 20 euro per jaar en wat krijg je nog daar nog meer voor: een heleboel vrienden…, minstens 1 activiteit per jaar georganiseerd door De Vrienden met ondersteuning van de kapel, de beste plaatsen tijdens optredens (als je tenminste vroeg aanwezig bent) en natuurlijk de dankbaarheid van 16 muzikanten dat ze niet voor zichzelf hoeven te zitten toeteren en te trommelen.

Wat doen we eigenlijk met de contributie? Hiermee ondersteunen we “De Kromploegers”. Niet door ze geld te geven, maar door een geschenk te overhandigen in de vorm van bijvoorbeeld een instrument, stukje geluidsinstallatie, etc. Zo heeft Noortje een tenorsaxofoon gekregen, Jan-Henri een baritonsaxofoon tijdens het 40-jarig jubileum en in 2009 een nieuwe vibrafoon voor Tom. In 2012 is de eigen geluidsinstallatie vernieuwd. Of er iets geschonken wordt en wat, wordt bepaald tijdens de jaarvergadering van de vereniging.

Het bestuur bestaat uit Maria Termeer (voorzitter), Nico v. Haaren (secretaris), Carla Raaimakers (penningmeester) en Rob van Abeelen en Roy Brewel (bestuursleden en afgevaardigden vanuit “De Kromploegers”)

Wil je De Kromploegers steunen of meer informatie krijgen over vereniging Vrienden van "De Kromploegers" stuur dan een e-mail naar: info@kromploegers.nl