Carnaval zit er weer op…

De Kromploegers hebben er weer een geweldige carnaval op zitten. Gestart op vrijdagavond met een knallend optreden bij de WSD in Boxtel. Op zaterdag traditioneel de carnavalsmis, prinsenpaal, officiele opening en in de avond bezoek aan diverse kroegen in Ploegersland. Zondag werd de optocht ivm het onstuimige weer afgeblazen, maar werd het een enorme gezellige carnavalsmiddag in Ploegerspaleis het Hof van Liempde, met uiteraard een aantal keer een spetterend optreden van de De Kromploegers. Maandag hadden we een dagje ‘vrij’ al waren er veel Kromploegers te vinden in het carnavalsfeestgedruis in zowel Ploegersland als in de omliggende plaatsen. Dinsdag de optocht in onze eigen Bluesmobiel ter promotie van Goei Bloes 2.0 op 16 mei as. Daarna door naar cafe het Groene Woud voor het jaarlijkse kappellen festival aldaar. Zoals altijd een van de muzikale hoogtepunten van onze carnaval. In de avond wederom optreden in diverse kroegen en uiteindelijk om 00.11 uur de officiele sluiting. Het was een mooie carnval.. op naar seizoen 2020-2021 !!

Alaaf.