Kromploegers Corona Felicitatiedienst weer actief
We hebben er even over na zitten denken maar nu we in deze donkere maanden weer in een lockdown zitten vanwege corona willen wij graag, na het succes in het voorjaar, de Kromploegers Corona Felicitatiedienst weer terug in het leven roepen!

Al die verjaardagen zonder feestje dat moet toch ook nu anders kunnen!? Ken of ben je iemand die binnenkort jarig is? stuur dan een mailtje naar coronafelicitatiedienst@kromploegers.nl met de naam van de jarige, adres, datum en gewenste tijd en de Kromploegers komen met 2 personen ‘Lang zal je leven’ spelen (Da’s Lief).

Dit natuurlijk volledig volgens de RIVM richtlijnen; op het trottoir en 1,5m uit elkaar.We spelen op werkdagen in principe tussen 18:00 en 19:30 en op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 19:30 – alleen in Liempde! Maar in overleg kunnen we ook kijken naar andere mogelijkheden.

Aanmelden maar!