Oktoberfest Liempde gaat door. Back2themusic wordt verplaatst naar zondagmiddag.

Houd onze socials in de gaten voor up to date info… klik hier voor onze Facebook pagina
update 3:

We hebben een FANTASTISCH alternatief programma samengesteld voor Back 2 the Music 2021 op zondagmiddag (14:00-20:00)! Samen met George Baker, Django Wagner, René Schuurmans, DJ Johan en De Kromploegers gaan we er gewoon een super feest van maken met z’n allen! Zorg dat je bij dit EERSTE feestweekend van het jaar bent en bestel snel je kaarten via kromploegers@gmail.com!

update2:

Lieve muziekvrienden, zoals jullie gisteren hebben gehoord gaan de versoepelingen vanaf zaterdag 25 september in. Heel positief voor Oktoberfest! Dit betekent wel dat Back 2 the Music op vrijdag niet door kan gaan in de vorm zoals we dat gewend zijn. We zijn met veel energie bezig om daarvoor in de plaats op zondagmiddag tussen 14.00 en 20.00 een alternatief programma neer te zetten om toch een fantastisch feestweekend te kunnen vieren met jullie. We zijn afhankelijk van beschikbaarheid van allerlei mensen. Snollebollekes is helaas verhinderd, George Baker is er wel bij én Django Wagner ook! Morgen maken we nog een gave naam bekend! Zodra we meer info hebben laten we het direct weten!

update 1:

Jetzt geht’s los! Oktoberfest Liempde op zaterdag 25 september gaat door. Back2themusic wordt verplaatst naar zondagmiddag.