“Kromme Voor” – het bier van de Kromploegers

Wat is dat toch met muzikanten en dorst ? Voor koperblazers (en overigens alle andere muzikanten) is het duidelijk: bij musiceren verlies je vocht en dat moet aangevuld worden en zoals een oude wijze trompettist het dan zo mooi zegt: “t Hoef nie perse bier te zèn mar dè is wel t lekkerst !”.

Kromme Voor is een blond bier van 6.8 vol. % en wordt geïntroduceerd op zondag 22 september 2019 op het Kromploegers-Foodtruck festival (introductieprijs van 10 Euro per verpakking van 6 flesjes en van de tap). Na het festival is het bier verkrijgbaar bij de SPPILL-boerderij tegen de ‘normale’ prijs van 12 Euro.


Uit de bijbehorende glazen (met een “Kromme” voet) gaat dit bier uitstekend smaken getuige de vrij unanieme mening van de Kromploegers-bierproeverij-bezoekers (Vrienden/leden) in mei 2019 !

Kromme Voor, wie kan hier nu op “tegen” zijn !