Corona updateBeste vrienden, fans en volgers, 
De impact van het Corona-virus op ons dagelijks leven is enorm, ook op de dingen waar we al lang naar uitgekeken hebben. In het kader van de aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM kunnen onze optredens bij Boeremert Liempde en Goei Bloes 2.0 bij Podium Boxtel helaas niet doorgaan. 

Maar… wat in het vat zit verzuurt niet: Tijdens de volgende editie van de Boeremert (2021) zijn we uiteraard weer van de partij en in overleg met Podium Boxtel wordt gekeken naar een nieuwe datum voor Goei Bloes 2.0 in 2021, later meer info! 
We kijken verder vooruit naar ons feestweekend van 18-20 september. De start van de kaartverkoop staat vooralsnog gepland op 11 april. We komen z.s.m. met meer informatie rondom de kaartverkoop en het feestweekend; houd onze Facebookpagina en onze website in de gaten. 

We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid de komende tijd. Laten we onszelf nu houden aan de ingevoerde maatregelen zodat we snel weer kunnen genieten van de dingen waar we van houden! Want na regen komt zonneschijn en achter de wolken klinkt vanzelf weer muziek.
Tot snel!De Kromploegers