start kaartverkoop feestweekend verzet naar 6 juni

11 april wilden wij de kaartverkoop van ons feestweekend feestelijk opstarten. Iedereen op zaterdagochtend op tijd in de startblokken om toch maar verzekerd te zijn van die gewilde kaarten! Echter zijn er gezien de huidige omstandigheden nog te veel onzekerheden en past het niet om nu al met de kaartverkoop te beginnen.

De start van de kaartverkoop wordt daarom opgeschoven naar zaterdag 6 juni om 10:00. We zijn dan weer een hele tijd verder en (hopelijk) volop in de voorbereiding om de laatste editie van ons feestweekend op 18, 19 en 20 september te organiseren.
Mocht de overheid alsnog anders besluiten en er een streep door zetten, dan verplaatsen we het weekend naar 24-25-26 september 2021 en blijven alle kaarten geldig: een laatste editie komt er namelijk sowieso!!
Wie nu kaarten koopt is er dan gegarandeerd bij en het helpt ons om de al voor 2020 gemaakte kosten te dekken.

Dus schrap 11 april van je kalender, schrijf bij 6 juni “Kaartverkoop Kromploegers” en zet je wekker op tijd om vanaf klokslag 10 uur kaarten te bestellen voor de letzte editie van das Traditionaler Oktoberfest en Back 2 The Music met Snollebollekes en George Baker!