‘Liemt, we meuge wir los!’

Op zaterdag 23 oktober is de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd: Z.D.H. Prins Robert d’n Urste. Samen met zijn adjudant Rick zwaait hij het komend seizoen de scepter over Ploegersland. Met de zeer toepasselijke spreuk: ‘Liemt, we meuge wir los!’.

Z.D.H. Robert d’n Urste heet in het dagelijkse leven Robert Urlings.

55-jarig jubileum
Carnaval 2022 wordt een bijzonder jaar in Liemt. Het is namelijk het 55-jarig jubileum van de Ploegers! Wij vijven gaan met heel Ploegersland en alle bezoekers er een onvergetelijk mooi carnavalsseizoen van maken! Want, ‘Liemt, we meuge wir los!’

Liemt, we meuge wir los!
Met deze spreuk gaan wij veel plezier en gezelligheid het Ploegersland in blazen! Afgelopen jaar heeft iedereen zich moeten aanpassen en is er helaas ook veel verdriet geweest. Gelukkig lijkt dit grotendeels achter de rug en kunnen we samen weer los in Liemt!

Alaaf,

Prins Robert d’n Urste, Sanne en Novi.
Adjudant Rick Bekkers en Denise.