Goei Bloes Soul Disco Show

En de plannen voor na Carnaval zijn ook al gesmeed. Zet alvast in je agenda, zaterdag 13 mei, Podium Boxtel

It’s 106 miles to Chicago, we’ve got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it’s dark and we’re wearing sunglasses. Maar dan op z’n Brabants en zo’n 5 kilometer naar Boxtel in plaats van Chicago. Nu na corona is veel anders: ook deze show die al voor 2020 geprogrammeerd stond is op z’n kop gezet. De muziek van The Blues Brothers is gemixt met vette Soul en hele dansbare Disco waarin naast nieuw repertoire ook bekende nummers van de optredens van De Kromploegers met The Trammps en The Gibson Brothers zijn te horen. De Liempdse muzikanten laten zich voor deze gelegenheid ondersteunen door “guitar” Jan van ‘t Hof, zanger Ronald van der Lee en zangeressen Rosanne van der Pas én Geertje van den Biggelaar. Alsof dat nog niet genoeg is komt er ook een vet gave afterparty: dus schud je heupen los, want dit wordt een avond om van begin tot eind te swingen! See you there! Tickets via: PodiumBoxtel