!! Belangrijke informatie over het feestweekend van De Kromploegers !!

Na 7 edities Oktoberfest besloten we dit jaar om daarmee te stoppen en een nieuw idee te lanceren: op 23 september Tent Fistje Nie!? met Snollebollekes en Jan Biggel als gasten. Voor Back 2 the Music op 24 september hadden we Boney M uitgenodigd.

Zoals gebruikelijk zijn we vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen. Jullie reageerden ook heel enthousiast, maar… er zijn op dit moment helaas veel te weinig kaarten verkocht om het evenement door te laten gaan. Met nog een kleine 2 maanden is daarmee het financiële risico voor ons als vereniging simpelweg veel te groot. We hebben daarom helaas de rationele keuze moeten maken om de stekker eruit te trekken…

We gaan zeker niet bij de pakken neerzitten en onderzoeken op dit moment of we een alternatieve invulling kunnen organiseren in dat weekend. We laten snel weten wat dat is, iedereen die kaarten gekocht heeft kan dan de keuze maken of je van het alternatief gebruik wil maken of de kosten van je kaarten teruggestort wil krijgen.

Wij vinden het heel erg jammer, maar helaas was dit de enige juiste keuze op dit moment. Jullie horen snel meer van ons!