Kromploegers On Tour 2022

Yes, het gaat weer gebeuren: Kromploegers on Tour op zondagmiddag 4 september! Na 2 eerdere edities (zie foto) en vervolgens Corona wat roet in het eten gooide zijn alle ingrediënten compleet voor de 3e editie van Kromploegers on Tour: een tot mobiel podium omgebouwde vrachtwagen, 4 café’s waar we mogen optreden en een groep enthousiaste muzikanten. In elk café is ook nog Kromme Voor te verkrijgen (het lekkere biertje van De Kromploegers) én de muzikanten presenteren hun spiksplinternieuwe outfit! (mede mogelijk gemaakt door De Vrienden van De Kromploegers, De Ploegers Liempde en Van Tilburg Mode & Sport) Komt dat zien en horen:

– 12:30 De Oude Ketting, Boxtel

– 13:45 Cafe ‘t groene woud, Liempde

– 14:45 Cafe d’n Toel, Olland (mogelijkheid om de F1 race te kijken)

– 17:00 Café Het wapen van Liempde, Liempde

(tijden bij benadering)

Ps: als je laat weten dat je erbij bent via een mail naar info@kromploegers.nl sturen we je nog een fietsroute toe om de hele tour te volgen.